ضرورت الصاق عکس پرسنلی به پروفایل شخصی

محقق گرامی، با توجه به پیگیری های صورت گرفته و هماهنگی به عمل آمده با هیئت رئیسه انجمن ملی بذر ایران، کلیه محققین که در سایت ثبت نام و اقدام به واریز وجه ثبت نام کرده اند، به عضویت انجمن ملی بذر ایران درخواهند آمد. لذا مقتضی است هر چه سریعتر به پروفایل شخصی خود مراجعه و از گزینه پروفایل (واقع در بالا و سمت چپ صفحه) وارد بخش ویرایش اطلاعات شخصی شده  و اقدام به ارسال عکس از بخش ارسال عکس پژوهشگر نمایید.

با توجه به مدت زمان باقیمانده تنها تا آخر وقت جمعه 20 بهمن فرصت دارید تا عکس خود را ارسال فرمایید و به عضویت انجمن درآیید.

ثبت نام و ورود به همایش

تاریخ ارسال مقاله