تصویر بالای سایت

برای اطلاع از آخرین اخبار در کانال ما عضو شوید

تمدید مهلت ارسال مقاله

1 مرداد 1397

نظر به درخواستهای متعددی که در خصوص تمدید مهلت ارسال مقاله به دبیرخانه پانزدهمین همایش ملی شیمی دانشگاه پیام نور واصل گردیده است و از آنجائیکه دانشگاه پیام نور تا 13 ام مردادماه تعطیل بوده و برای تعدادی از پژوهشگران این دانشگاه امکان حضور در آزمایشگاه جهت تکمیل کارهای تجربی مقالات ارسالی تا تاریخ مذکور میسر نیست، لذا بنابه تصمیم هیات رئیسه همایش، مهلت ارسال مقالات تا 20 ام مردادماه تمدید می گردد.

با تشکر

دبیرخانه پانزدهمین همایش ملی شیمی دانشگاه پیام نور (اردبیل-سرعین)

15pnuchemconf@gmail.com

اردبیل - خیابان شهید مطهری - مجتمع ادارات کل دو لتی - جنب اداره صنعت، معدن و تجارت - دانشگاه پیام نور استان اردبیل

وضعیت مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.