تصویر بالای سایت

برای اطلاع از آخرین اخبار در کانال ما عضو شوید

ارسال فایل رزومه و پاورپوینت سخنرانان

18 شهریور 1397

ز کلیه سخنرانان مدعو وارایه دهندگان شفاهی تقاضا میشود جهت هماهنگی بیشتر در روز سخنرانی و نیز معرفی سخنرانان بزرگوار خدمت حضار ، فایل رزومه و پاورپوینت مربوط به ارایه شفاهی( ۱۵ دقیقه) خود را حدکثر تا تاریخ ۱ مهر ماه سال جاری از طریق ایمیل زیر به دبیر خانه همایش ارسال فرمایید.

15pnuchemconf+3@gmail.com
با تشکر
دبیرخانه پانزدهمین همایش ملی شیمی دانشگاه پیام نور

15pnuchemconf@gmail.com

اردبیل - خیابان شهید مطهری - مجتمع ادارات کل دو لتی - جنب اداره صنعت، معدن و تجارت - دانشگاه پیام نور استان اردبیل

وضعیت مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.