یازدهمین همایش ملی تخصصی آمار

پیگیری وضعیت مقاله ارسالی
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

اطلاعیه مهم و فوری

9 اردیبهشت 1397

با عنایت به درخواست اکثریت پژوهشگران مبنی بر تمدید مهلت ارسال مقالات و همچنین با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، تصمیم برآن شد مهلت ارسال مقالات تا تاریخ 97/3/31 تمدید گردد و زمان برگزاری همایش نیز در تاریخ های 21 و 22 تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد.

لازم بذکر است؛ مقالات ارسال شده تا تاریخ 9 اردیبهشت ماه در مورخه 10 اردیبهشت ماه داوری خواهد شد و نتایج داوری اعلام خواهد گردید و از آن تاریخ به بعد مقالات ارسالی هر هفته مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

شرکت کنندگان در همایش پس از پذیرش مقاله خود می بایست نسبت به پرداخت هزینه های مربوطه اقدام فرمایند

پوستر همایش

تلفن دبیرخانه: 45532230-044

فکس دبیرخانه: 45532230-044