دهمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور

تقویم

نکات ضروری

21 فروردین 1396

پژوهشگران گرامی در زمان ارسال مقاله و پس از آن به نکات زیر توجه فرمایید.

.

پژوهشگران گرامی

مقالات ارسالی باید در فرمت همایش تنظیم گردند و نیز هر 4 فایل ارسالی دارای مشخصات اعلام شده باشند(به بخش ضرورت ارسال فایل ها مراجعه گردد).

لطفا پس از ثبت نام و ارسال مقاله، جهت پیگیری وضعیت مقاله خود به پیام های ارسالی از سوی دبیرخانه توجه نمایید. برای این کار در حساب کاربری خود و در بخش پیام های سیستمی، صندوق پیام های دریافتی و تیکت ها را کنترل نمایید. در صورتی که مقاله شما نیاز به اصلاح دارد، اصلاحات مورد نیاز را در بخش تاریخچه مشاهده نمایید. پس از اصلاح مقاله، از بخش ارسال تیکت، ارسال فایل جدید را به دبیرخانه اطلاع دهید.

لطفا جهت مشاهده ایمیل های ارسالی از سوی سامانه همایش و نیز ایمیل حاوی نام کاربری و رمز عبور، بخش هرزنامه(Spam) ایمیل خود را بررسی نمایید

کاربران گرامی در تمامی مراحل به بخش راهنمای صفحه که در کادر آبی رنگ بالای صفحه نمایش داده می شود دقت نموده و مطابق آن عمل نمایید.

روزشمار همایش زمین شناسی

geology.conference.pnu@gmail.com