دهمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور

تقویم

نکات ضروری جهت شرکت در همایش

29 فروردین 1396

پژوهشگران محترمی که مقالات ایشان در همایش پذیرفته شده است لطفا به نکات زیر توجه فرمایند

• یکی از نویسندگان مقاله  یا فردی به عنوان نماینده قانونی از سوی ایشان( که قادر به ارائه مقاله به صورت سخنرانی یا پوستر باشد) باید جهت ارائه مقاله در همایش حضور داشته باشند.
  • صدور گواهی  مقاله منوط به تکمیل ثبت نام، واریز هزینه ها و شرکت در همایش می باشد.
  • پژوهشگرانی که به صورت دانشجویی در همایش شرکت کرده اند باید اسکن کارت دانشجویی خود را از بخش ارسال مدارک در پنل کاربری خود آپلود نموده و برای دبیرخانه همایش ارسال نمایند.در صورتیکه فردی موفق به ارسال اسکن کارت دانشجویی خود نشد، باید در زمان حضور در همایش کارت دانشجویی خود را به همراه داشته باشد.
  • پژوهشگران محترم پس از واریز هزینه ها باید شماره واریز را در بخش مربوطه ثبت نموده و اسکن فیش واریزی را نیز از طریق ابخش ارسال مدارک برای دبیرخانه ارسال نمایند.
  • پژوهشگران محترم به منظور چاپ عکس شرکت کنندگان محترم بر روی کارت ورود به جلسه، لطفا در پنل کاربری خود عکس خود را آپلود نمایند.

روزشمار همایش زمین شناسی

geology.conference.pnu@gmail.com