تاریخ های مهم
روز شمار همایش

راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

17 مرداد 1396

پژوهشگران محترم لطفاً قبل از اقدام به ثبت نام نکات زیر را مرور فرمایید تا هنگام ثبت مقاله و ارسال فایل ها دچار مشکل نشوید:

،پژوهشگران محترم

لطفاً قبل از اقدام به ثبت نام نکات زیر را مرور فرمایید تا هنگام ثبت مقاله و ارسال فایل ها دچارمشکل نشوید:

• شما می توانید از منوی سمت راست و از بخش "راهنمای شرکت در همایش" فایل راهنمای مرحله به مرحله شرکت در همایش را مشاهده فرمایید.

• مراحل ثبت نام به صورت خلاصه در ذیل بیان شده است:

• پس از ورود به سامانه مدیریت همایش ها از گزینه ثبت نام وارد بخش ثبت نام شده و اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایید. نام کاربری و رمز عبور خود را برای مراحل بعدی به خاطر بسپارید.در این بخش تصویر خود را در سامانه آپلود نمایید.

• پس از ایجاد حساب کاربری دکمه ادامه را فشار داده و از بخش عضویت در همایش عنوان " همایش توسعه پایدار و بهره وری " را انتخاب نموده و دکمه تایید را بزنید. سپس از بخش نوع ثبت نام گزینه مورد نظر را انتخاب نمایید. در صورتیکه شما فارغ التحصیل دوره کارشناسی ارشد و یا دکتری می باشید و جز هیات علمی دانشگاه نیستید نوع ثبت نامی شما آزاد خواهد بود.

• اکنون همایش توسعه پایدار و بهره وری در بخش " همایش های من" در حساب کاربری شما قرار گرفته و شما می توانید از این بخش مقاله، مدارک و تصاویر مورد نیاز را برای دبیرخانه همایش ارسال نموده و نیز وضعیت مقاله خود را در مراحل داوری و پس از آن پی گیری نمایید.

• در هر بخش از ثبت نام به پیام های ارائه شده از سوی سامانه دقت نمایید.

• از منوی سمت راست و بخش " روش تدوین مقاله" فرمت مقاله را مشاهده فرمایید.

تماس با دبیرخانه

مسئول دبیرخانه همایش