همایش ملی زبان، فرهنگ و ادبیات بختیاری

نتایج کلی همایش

23 اردیبهشت 1397

علیرضا آبرود 19 اردیبهشت‌ماه در نخستین همایش ملی زبان، فرهنگ و ادبیات بختیاری،

علیرضا آبرود 19 اردیبهشت‌ماه در نخستین همایش ملی زبان، فرهنگ و ادبیات بختیاری، اظهار کرد: این همایش نخستین همایش آکادمیک و دانشگاهی در سطح کشور است که در چهارمحال و بختیاری به میزبانی دانشگاه پیام‌نور استان برگزار شد.

وی افزود: در این همایش سعی شده به تمام اقلیت‌های حوزه هنر و ادبیات بختیاری پرداخته شود.
آبرود با اشاره به اینکه  165 مقاله توسط 155 پژوهشگر از سراسر ایران به دبیرخانه همایش ارسال شد، گفت:از این تعداد 150 مقاله شرایط لازم برای داوری را کسب کردند که 110 مقاله چاپ و 12 مقاله به صورت سخنرانی توسط افراد ارائه خواهد شد که عمده مقالات از استان‌های چهارمحال و بختیاری، خوزستان، لرستان، کردستان، تهران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و مرکزی بوده است.
وی با اشاره به اینکه این مقالات منابع خوبی برای پژوهشگران و علاقه‌مندان به این حوزه خواهد بود، گفت: در پایان همایش مجموعه مقالات و یافته‌ها به عنوان منابع و در قالب کتابچه، به کتابخانه‌های مراکز عالی و دانشگاهی کشور ارجاع داده خواهد شد.

hpnuchb@gmail.com

عضویت در کانال تلگرام  :   https://t.me/farhangvaadabiyatbakhtiyari