چهاردهمین همایش ملی شیمی دانشگاه پیام نور - مرکز ایلام

6 مرداد 1396
15و 16شهریورماه 1396
وضعیت مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

نکات مهم در مورد مقالات

18 اردیبهشت 1396

به اطلاع همکاران، اساتید، دانشجویان و محققین گرامی می رساند که:1) به هنگام ارسال مقاله باید توجه کنید که تا هزینه ی ثبت نام پرداخت نشود، دبیرخانه به مقاله ی شما برای بررسی و داوری دسترسی نخواهد داشت بنابراین حتماً باید موقع ارسال مقاله یا مقالات خود ، در این مرحله هزینه ی ثبت نام را پرداخت نمایید. 2) گواهی معتبر ممهور شده فقط برای نویسنده ی مسئول صادر خواهد شد و در روزهای همایش هیچ گواهی صادر نخواهد شد و اگر اشکالی وجود داشت حتماً بنده و همکارانم بعد از اتمام دو روزه ی همایش ، گواهی های ناقص یا صادر نشده را صادر و به آدرس نویسندگان مقالات ارسال خواهیم کرد. 3) مقدمات داوری های زود هنگام برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که برای تقویت رزومه ی خود نیاز به گواهی معتبر دارند فراهم شده است بنابراین با ارسال درخواست به ایمیل دبیرخانه  (14pnuchemconf@gmail.com) درخواست خود را ارسال نمایند و با مراجعه وب سایت همایش راهنمایی لازم را اخذ نمایند و از قبل مقالات خود را ارسال کرده باشند، در عرض یک هفته تا 10 روز ، گواهی معتبر به آدرس ایشان ارسال خواهد شد.

تماس با دبیرخانه

14pnuchemconf@gmail.com