آخرین فرصت ارسال

12 اسفند 1395

به اطلاع تمامی اساتید، و محققان گرامی می رساند: همایش علوم انسانی و اسلامی دانشگاه پیام نور دیواندره در 19 اسفند برگزار خواهد شد. تمام مقالاتی که تاکنون ارسال شده است در فرآیند داوری قرار گرفته و به زودی نتایج اعلام خواهد شد.

نظر به اینکه برخی از عزیزان موفق نشده اند مقاله خود را از طریق سایت همایش ارسال نمایند تا 15 اسفند می توانند از طریق ایمیل اعلام شده به شرح زیر مفاله را ارسال نمایند.

ضمناً، به دلیل اینکه فرصت زیادی جهت بررسی مقالات نیست، مقالات را کامل و تاحد امکان بدون ایراد ساختاری ارسال نمایید. تا جهت بررسی به داوران گرامی ارجاع داده شود.

راه ارتباطی با نویسنده مسئول از طریق ایمیل یا شماره تماس حتما اعلام  شود.

ایمیل همایش :

pnudi@mailfa.com

با تقدیم احترام

هاشمی

رئیس همایش علوم انسانی و اسلامی دانشگاه پیام نور دیواندره

pnudi@mailfa.com

دیواندره - خیابان شهید باقری- روبروی اداره منابع طبیعی - دانشگاه پیام نور دیواندره