اطلاعیه تغییر زمان برگزاری همایش

19 اسفند 1395

دینوسیله به اطلاع ارائه دهندگان مقالات و متقاضیان شرکت در همایش علوم انسانی و اسلامی دانشگاه پیام نور دیواندره می رساند:
ضمن از تقدیر و تشکر از مشارکت بسیار خوب همه عزیزان در همایش، به دلیل حجم بالای مقالات دریافت شده و تاکید بر داوری دقیق، زمان برگزاری همایش چند روز به تعویق می افتد. مقالات پذیرفته شده به جهت ارائه ، پوستر و چاپ چکیده مشخص و اعلام خواهد شد.

لینک کانال همایش علوم انسانی و اسلامی دانشگاه پیام نور دیواندره :
@confpnudi

با تقدیم احترام
هاشمی

رییس همایش علوم انسانی و اسلامی دانشگاه پیام نور دیواندره

pnudi@mailfa.com

دیواندره - خیابان شهید باقری- روبروی اداره منابع طبیعی - دانشگاه پیام نور دیواندره