یازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران

روز شمار

راهنماي ثبت نام

بنا به درخواست عده اي از پژوهشگران گرامي، جهت ثبت نام در يازدهمين کنفرانس يادگيري الکترونيکي ايران از مسير زير اقدام فرماييد:

ابتدا وارد آدرس شويد،  Http://icelet2017.pnu.ac.ir

سپس از قسمت ثبت نام وارد سامانه همايش هاي دانشگاه پيام نور شويد و فرم مورد نظر را پر کنيد. پس از تکميل ثبت نام، بايد در يازدهمين کنفرانس يادگيري الکترونيکي ايران ثبت نام کنيد تا پنل شما در اين کنفرانس ايجاد شود. سپس از بخش ثبت نام با ارائه گواهي پرداخت آنلاين انجام دهيد.

سخنرانان کلیدی

ICELET2017@conference.pnu.ac.ir

تهران، بزرگراه ارتش، خیابان نخل، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، پژوهشکده آموزش باز و از راه دور