به نام خداوند یکتا

اطلاعیه تماس با دبیرخانه

برای ارتباط با دبیرخانه همایش در ساعات اداری با شماره تلفن ثابت 035 - 38250726 تماس حاصل فرمایید. همچنین در ساعات غیر اداری از طریق خط تلگرام همایش به شماره 09133742568 می توانید سوال خود را مطرح کنید.

سوغات یزد
نقشه مکان برگزاری همایش

برای مشاهده نقشه مکان برگزاری همایش  اینجا  را مشاهده کنید.

تماس با دبیرخانه همایش

tcopnu95@gmail.com

09133742568 کمیته علمی

09133742569 کمیته اجرایی

یزد - بلوار دانشجو - دانشگاه پیام نور استان یزد

چند روز تا همایش

برگزاری کارگاه

1 آذر 1395

به اطلاع کلیه اساتید و محققان گرامی می رساند دبیرخانه همایش در نظر دارد نسبت به برگزاری حداقل سه کارگاه در راستای موضوعات اصلی همایش اقدام نماید .

کانال تلگرامی

پوستر همایش