به نام خداوند یکتا

اطلاعیه تماس با دبیرخانه

برای ارتباط با دبیرخانه همایش در ساعات اداری با شماره تلفن ثابت 035 - 38250726 تماس حاصل فرمایید. همچنین در ساعات غیر اداری از طریق خط تلگرام همایش به شماره 09133742568 می توانید سوال خود را مطرح کنید.

سوغات یزد
نقشه مکان برگزاری همایش

برای مشاهده نقشه مکان برگزاری همایش  اینجا  را مشاهده کنید.

تماس با دبیرخانه همایش

tcopnu95@gmail.com

09133742568 کمیته علمی

09133742569 کمیته اجرایی

یزد - بلوار دانشجو - دانشگاه پیام نور استان یزد

چند روز تا همایش

حضور دکتر بای سلامی در همایش

طبق هماهنگی های به عمل آمده و دعوت از جناب اقای دکتر بای سلامی حضور ایشان در همایش قطعی شد. جناب آقای دکتر ابراهیم بای سلامی علاوه بر اينكه در دوره هاي پنجم وششم نماينده مردم خواف ورشتخوار  ودو دوره رئيس شوراي بين المجالس (I P U) ايران وعضو كميسيون صنايع ومعادن و كمسيون تلفيق برنامه و بودجه بوده ،

عضويت در هيات علمي دانشگاه تهران ودانشگاه فردوسي مشهد را داراست و رياست انجمن علمي گردشگري كشور ( به انتخاب اساتيد از سراسر كشور) را بر عهده دارد، ایشان در شوراي عالي ميراث فرهنگي وگردشگري( به انتخاب رييس جمهورجناب دكتر روحاني ) عضویت داشته و نمايندگي درهيات مديره چند شركت صنعتي ومديرعاملي  هلدينگ گردشگري تامين اجتماعي(هـگتا) كه زير مجموعه آن بزرگترين شركتهاي گردشگري كشور مثل گروه هتلهاي هما وشركت ريلي رجا وشركت سرمايه گذاري  ايرانگردي وجهانگردي است را عهده دار می‌باشند.

کانال تلگرامی

پوستر همایش