شبکه های اجتماعی
تاریخ برگزاری 1 , 2 اسفند ماه 97

نحوه ی ثبت نام و ارسال مقاله

14 مرداد 1397

1) با استفاده از پنل ثبت نام که در صفحه اصلی سایت کنفرانس با آدرس http://conference.pnu.ac.ir/login.aspx قرار دارد، در سامانه کنفرانس ثبت نام کنید.

2) بعد از تکمیل مراحل ثبت نام و وارد کردن اطلاعات لازم، یک پنل کاربری برای شما با نام کاربری و رمز عبور ارائه شده توسط شما در سامانه کنفرانس ایجاد میشود.

3) شما میتوانید از قسمت ورود به کنترل پنل در صفحه اصلی سایت و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، وارد پنل کاربری خود شوید.

4) بعد از ورود به پنل کاربری، برای ثبتنام در کنفرانس وارد قسمت همایشها شوید.

5) روی گزینه عضویت (ثبت نام) در همایش جدید کلیک کنید.

6) سپس از لیست همایشهای در حال ثبت نام، گزینه ثبت نام در اولین همایش ملی "قنات، میراث ماندگار و آب" را انتخاب و تایید کنید.

7) سپس از گزینه های موجود (ثبت نام به صورت دانشجویی بدون مقاله، ثبت نام به صورت دانشجویی با مقاله، ثبت نام به صورت آزاد بدون مقاله و ثبت نام به صورت آزاد با مقاله)، یکی را انتخاب کنید.

8) با طی مراحل 1 تا 7، ثبت نام اولیه شما در کنفرانس انجام شده است.

9) پس از ثبت نام اولیه، شما میتوانید چکیده مقالات خود را بر روی سامانه کنفرانس بارگذاری کنید.

10) برای ثبت مقاله، از صفحه همایشهای من در پنل کاربری خود، گزینه ثبت مقاله را انتخاب کنید.

11) پس از وارد شدن به صفحه ثبت مقاله، اطلاعات لازم شامل عنوان مقاله، محورهای اصلی و فرعی مقاله، چکیده مقاله و همچنین نویسندگان مقاله را وارد کنید.جهت ثبت گزینه ذخیره تغییرات را انتخاب کنید.

12) برای کپی کردن متن چکیده، حتماً از کلید Ctrl+V استفاده کنید.

13) در قسمت مقالات من برای مقاله مورد نظر در بخش ارسال فایلهای مقاله، فایلهای ورد و پی دی اف مقاله کامل را بارگذاری کنید.

14) پس از بارگذاری تمام فایل های مورد نیاز وضعیت مقاله به دریافت کامل فایل ها تغییر میکند.

15) با استفاده از گزینه ثبت مقاله میتوانید مقالات دیگر
خود را ثبت کنید.