نمایه شدن همایش ملی گردشگری در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

با توجه به مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعتبار همایش های برگزار شده منوط به نمایه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) شده است.....

دومین همایش ملی گردشگری، فرصت ها و جاذبه ها (با نگاهی ویژه به رویداد تبریز 2018) با تأیید اعتبار همایش توسط ISC در این پایگاه نمایه شده است.

پژوهشگران ارجمند می توانند با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و با دریافت گواهی معتبر از امتیازات علمی مورد نظر بهره مند گردند.

پوستر همایش
تماس با دبیرخانه

مهندس موذنی روابط عمومی : 09143157178

مهندس عبدی فناوری استان: 09143129606