تاریخ های مهم
محل دبیرخانه

راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

23 شهریور 1398

پژوهشگران محترم لطفاً قبل از اقدام به ثبت نام نکات زیر را مرور فرمایید تا هنگام ثبت مقاله و ارسال فایل ها دچار مشکل نشوید:

پژوهشگران محترم لطفا ابتدا نسبت به ثبت نام در سایت همایش از طریق بخش «ورود به کنترل پنل» (ستون سمت چپ همین صفحه) اقدام نمایند و سپس بر اساس زمانبندی اعلام شده (در بخش تاریخ های مهم) نسبت به بارگذاری مقاله خود اهتمام ورزند.

تذکر:

اخذ نام کاربری و رمز عبور از طریق «لینک ثبت نام» (دکمه قرمز رنگ موجود در بخش ورود به کنترل پنل) امکان پذیر می باشد.

راهنمای تکمیل فرم ثبت نام در سایت همایش

پوستر همایش

cfee@pnu.ac.ir

خیابان استاد نجات الهی شمالی (ویلا سابق) - نبش چهارراه سپند - پلاک 233 - ساختمان اداری دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب - طبقه چهارم