تقویم همایش

نظر سنجی تکریم معلم

کارگاه درس پژوهشی

27 آبان 1395

به دلیل استقبال از کارگاه درس پژوهی مقرر گردید یک گروه دیگر کارگاه درس پژوهی توسط استاد ارجمند جناب آقای ایرج بصیری ارائه  گردد.

جهت ثبت نام در کارگاه مذ کور ابتدا باید در سایت همایش ثبت نام و سپس از پروفایل خودتان  ابتداگزینه جانبی را انتخاب و سپس کارگاه مذکور را انتخاب کنید.

.لطفا علاقه مندان با مراجعه به سایت  طبق روال قبل ثبت نام کارگاه ها اقدام نمایند

کارگاه مذکور بطور ویژه برای فرهنگیان عزیز تشکیل گردیده و تا 95/09/05.جهت ثبت نام فرصت دارند.

با تشکر دبیرخانه همایش

تلفن: 32545794-081

نمابر: 32542457- 081

پست الکترونیکی :

hamedanpnuh@gmail.com

نشانی دبیرخانه

همدان- بلوار بسیج- دانشگاه پیام نور استان همدان- دبیرخانه همایش توسعه حرفه­ ای: نگاهی نو به تکریم معلم

amarsite
کارگاه های پنج گانه

به منظور ارتقای دانش تخصصی علاقمندان،پنچ کارگاه آموزشی به شرح زیر برگزار خواهد شد:

1)     " درس ­پژوهی" مدرس جناب آقای دکتر ابوافضل بختیاری

2)     " فضای مجازی و توسعه حرفه­ای معلم" مدرس جناب آقای دکتر فرهاد سراجی