راهنمای ثبت نام و ارسال آثار

شاعران گرانقدر و محترم لطفاً قبل از اقدام به ثبت نام نکات زیر را مطالعه فرمایید تا هنگام ثبت آثار و ارسال فایل ها دچار مشکل نشوید:

مقررات شرکت در جشنواره :

• اطلاع رسانی، فرآیند ثبت نام و ارسال اثر از طریق سایت جشنواره انجام می‌شود.
  • شرکت کنند گان می‌توانند در هر قالب انتخابی  ( کلاسیک یا شعر نو) حداکثر ٣ اثر به دبیر خانه ارسال نمایند.
  • ارسال همزمان اثر در تمامی موضوعات بلامانع  است و لازم است شرکت کنند گان آثار خود را با ذکر موضوع ارسال نمایند.
  • آثار در قالب فرم word و pdf ارسال گردد.
  • گزیده آثار جشنوار در قالب مجموعه ای بصورت کتاب چاپ و منتشر خواهد شد .بدیهی است دبیر خانه در انتخاب و چاپ آثار رسیده مختار خواهد بود

داخلی 334

کرمان، میدان پژوهش، ستاد دانشگاه پیام نور استان کرمان، دبیرخانه جشنواره