روز شمار
تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله:

ضرورت ارسال فایل های چکیده و اصل مقاله

7 مهر 1397

به اطلاع کلیه پژوهشگران محترم می رساند پس از ثبت مقاله خود باید با مراجعه به کنترل پنل خود برای هر مقاله دو فایل به شرح زیر ارسال نمایید :

• فایل چکیده مقاله در فرمت word
  • اصل مقاله در فرمت  word

تنها هنگامی که هر دو فایل بالا ارسال شد وضعیت مقاله شما به حالت "دریافت مقاله" تغییر می کند و جهت ارسال برای داوری اماده می شود.

عدم ارسال هر کدام از فایل های اعلام شده تا مهلت مقرر باعث عدم ورود مقاله به مرحله داوری می گردد.

• فایل چکیده مقاله در فرمت word
  • اصل مقاله در فرمت  word

استان مرکزی، اراک، کمربندی شمالی، دانشگاه پیام نور مرکز اراک

تاریخ های مهم همایش
14 مهر 1397
15 مهر 1397
همایش در 14 و 15 اسفند ماه سال 1397 سال حمایت از کالای ایرانی برگزار می گردد.