یازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران

مشاهده مراسم همایش به صورت آنلاین

شرکت کنندگان گرامی:

جهت مشاهده مراسم به صورت آنلاین می توانند به آدرس

وارد شده و با پست الکترونیک خود به عنوان نام کاربری و تلفن همراه خود به عنوان کلمه عبور وارد فضای همایش مجازی گردند.

ضمنا در صورت تمایل به ورود به فضای همایش مجازی با تلفن همراه خود، می توانید برنامه:    CONNECT

را از bazar ،  google play و    app store دانلود، نصب و با اطلاعات فوق الذکر وارد گردند.

سخنرانان کلیدی

ICELET2017@conference.pnu.ac.ir

تهران، بزرگراه ارتش، خیابان نخل، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، پژوهشکده آموزش باز و از راه دور