اسلاید شو
اندیشه

امام خمینی (ره)

من در اینجا به جوانان عزیز کشورمان ،به این ذخیره های عظیم الهی وبه این گلهای معطر ونوشکفته جهان اسلام سفارش میکنم که قدر وقیمت لحظات شیرین زندگی خود را بدانید و خودتان را برای یک مبارزه علمی وعملی بزرگ تا رسیدن به اهداف عالی انقلاب اسلامی آماده کنید …

فرمت مقاله

8 آبان 1396

در این قسمت میتوانید فرمت مقاله  را مظالعه  کنید.


 

تنظیمات کلی: محیط نرم‌افزاریWord 2007  به بالا و اندازه‌‌ صفحه A4

 اندازه صفحه 24 * 17 سانتی متر و حاشیه از بالا 3 سانتی متر و از پایین، چپ و راست 2.5 سانتی متر می باشد. عنوان B Nazanin بولد با اندازه 14 و اسم و مشخصات و نویسندگان با فونت 11 و رتبه علمی و نشانی پست الکترونیک فونت 10 می باشد. خط نوشتاری متن B Nazanin با اندازه 12 می باشد. خط نوشتاری سرتیترها B Nazanin  بولد با اندازه 12 می باشد. خط نوشتاری جداول و فرمولها B zar  با سایز 8 بولد می باشد. عناوین جداول باید با B Mitra  با سایز 12 بولد نوشته شود. همه جداول باید به ترتیب شماره داشته باشند. منابع با فونت 11 می باشد.

ساختار مقاله

صفحه اول:

- عنوان کامل مقاله؛

- نام نویسنده یا نویسندگان (نام نویسنده‌ای که عهده‌دار مکاتبات است، با علامت ستاره مشخص شود)؛

- رتبه‌ علمی و نام مؤسسه یا دانشگاه یا محل اشتغال (به صورت فارسی و انگلیسی)؛

- نشانی پست‌ الکترونیک (برای تمام نویسندگان)؛ و تلفن نویسنده عهده دار مکاتبات

- در ذکر نام نویسنده‌ها از القاب و عناوین استفاده نشود و فقط رتبه‌ علمی و محل خدمت درج شود.

- چکیده‌ مقاله به زبان فارسی

- چکیده در یک پاراگراف شامل موضوع و هدف مقاله، روش پژوهش، یافته‌های پژوهش، نتیجه­گیری و اصالت و افزوده آن به دانش (165 الی 250 کلمه)؛

- واژه‌های کلیدی (حداکثر پنج واژه)؛

صفحه دوم به بعد:

متن مقاله: باید در بردارنده بخش‌های زیر باشد:

مقدمه؛ مروری بر پیشینه؛ تدوین فرضیه‌های پژوهش؛ روش پژوهش (شامل: روش پژوهش، ابزار گردآوری اطلاعات، فنون تجزیه و تحلیل و مدل آزمون فرضیه­ها، تعریف متغیرهای مورد مطالعه و تعریف عملیاتی آن‌ها (می­تواند در همان بخش مدل‌های آزمون فرضیه ارائه شود و در این صورت نیازی به تکرار ندارد)، جامعه‌ آماری، حجم نمونه و روش نمونه‌گیری)؛ یافته‌های پژوهش (شامل: ارائه یافته‌ها، مقایسه‌ی آن با یافته‌های پژوهش‌های مذکور در پیشینه و تفسیر انطباق یا ناسازگاری یافته‌ها با پژوهش ها و نظریه‌ها)؛ نتیجه‌گیری (شامل: خلاصه‌ مسأله، ارائه خلاصه نتایج و نتیجه­گیری کلی و ارائه پیشنهادها بر مبنای نتایج (توصیه‌های سیاستی صرفاً در تحقیقات کاربردی ضرورت دارد) و در صورت لزوم پیشنهاد برای پژوهش‌های آتی با توجه به محدودیت‌های پژوهش یا چگونگی توسعه‌ پژوهش حاضر)؛ منابع (برای تنظیم فهرست منابع، از روش ارجاع APA (ای.پی.ای) استفاده می‌شود؛ به این ترتیب که ابتدا منابع فارسی و پس از آن منابع انگلیسی، به ترتیب حروف الفبا می­آیند.)؛

- هر منبعی که در متن مقاله به آن اشاره می­شود، باید اطلاعات کامل آن در فهرست منابع درج شود و به غیر از این منابع، منبع دیگری در فهرست منابع پایانی درج نشود.

نمودارها و جدول­ها: بهتر است نمودارها و جدول­ها، در داخل متن و پس از جایی که به آنها اشاره شده، درج شوند. بجای جدول از نگاره استفاده شود.

فرمولها: به صورت صحیح تایپ شود.

پینوشتها: شماره‌گذاری پی‌نوشت‌ها در متن با استفاده از حالت X2به­صورت توان روی کلمات باشد و بدون استفاده از تکنیکFootnote  یاEndNote  در Word درج شود.

ارجاعهای درون متنی: به منظور ارجاع‌های درون متنی چه نویسنده داخلی و چه خارجی باشد باید به­صورت فارسی نوشته و از روش APA (ای.پی.ای) استفاده شود؛ به این ترتیب که:

- نام خانوادگی (سال انتشار). چنانچه تعداد نویسندگان بیش از یک نفر بود از ویرگول (،) و چنانچه تعداد منابع مورد استناد بیش از یک عدد بود از نقطه ویرگول (؛) به منظور جداسازی استفاده شود.

 روش منبع‎دهی

برای منبع‎دهی از روش استاندارد APAاستفاده کنید.

‎در فهرست منابع انگلیسی باید تمام ارجاعات فارسی به انگلیسی ترجمه شده و با قلم Times New Roman اندازه .pt11نوشته شده وعنوان کتاب و نام نشریه به صورت ایتالیک مشخص شود.

نكتۀ مهم در مورد منابع مورد استفاده:در جدول 1 شیوۀ منبع‎دهی مقاله تشریح شده است، در صورت استفاده از سایر منابع اطلاعاتی مانند: پایان‎نامه، گزارش پژوهشی، آمار سازمان‎های دولتی، جزوه‎های منتشر نشده، سایت‎های اینترنتی، فایل‎های صوتی و تصویری و ... از شیوه‎نامه APA استفاده کنید.

نکته 2: منابع باید حتما به‎طور کامل نوشته شوند. در مورد نشریه‎ها اعم از فارسی و انگلیسی حتماً به‎ترتیب نام نشریه (به‎صورت ایتالیک)، دوره، (شماره نشریه داخل پرانتز): صفحه انتهای مقاله خط تیره صفحه ابتدای مقاله (جدول 3 را مشاهده فرمایید).

نکته 3: منابعی که مربوط به کتاب می‎شوند، اعم از فارسی و انگلیسی حتما باید به‎ترتیب انتشارات و محل انتشار نوشته شود (جدول 3 را مشاهده فرمایید).

نکته 4: منابعی که مربوط به پایان‎نامه یا رساله دکترا هستند، اعم از فارسی و انگلیسی باید دانشگاه و شهر مربوط به آن نوشته شود. (جدول 3 را مشاهده فرمایید).

نکته 4: در مورد منابع مربوط به کنفرانس‎ها، همایش‎ها و...، نوشتن تاریخ دقیق و مکان دقیق کنفرانس الزامی است.

نکات مهم در مورد فهرست منابع فارسی:

  1. در داخل متن کلیه منابع باید به زبان فارسی نوشته شوند (حتی منابع انگلیسی).
  2. برای منابع داخل متن از واژۀ دیگران و همکاران استفاده نکنید و تمام اسامی نویسندگان و پژوهشگران را بنویسید مگر اینکه افراد بیشتر از 5 نفر باشند.
  3. منابع فارسی به زبان فارسی در این قسمت هم نوشته شوند:
  4. (نام خانوادگی نویسندۀ اول، حرف اول نام همان نویسنده.، و نام خانودگی نویسندۀ دوم، حرف اول نام همان نویسنده. (سال انتشار). عنوان مقاله. نام نشریه ، دوره (شماره)، صفحه شروع مقاله ـ صفحه پایان مقاله
  5. مثال :
  6. تقوا، م. ر.؛ منصوری، ط.؛ فیضی، ک.؛ اخگر، ب. (1395). کشف تقلب در تراکنش‏های کارت‏های بانکی با استفاده از پردازش موازی ناهنجاری در بزرگ‌داده. فصلنامه مدیریت فناوری اطلاعات، 8(3)، 477-498

منابع باید به ترتیب حروف الفبا مرتب شوند.

جدول 1. شرح صحيح منبع‎دهي در داخل و انتهاي مقاله

نوع منبع

در داخل متن

در فهرست منابع

مقالۀ فارسی و انگلیسی

(نام خانوادگی نویسندۀ اول و نام خانوادگی تمام نویسندگان، سال)

(نام خانوادگی نویسندۀ اول، حرف اول نام همان نویسنده.، و نام خانودگی نویسندۀ دوم، حرف اول نام همان نویسنده. (سال انتشار). عنوان مقاله. نام نشریه ، دوره (شماره)، صفحه پایان مقاله ـ صفحه شروع مقاله.

نمونۀ مقاله فارسی

تقوا، منصوری، فیضی (1395)

تقوا، م. ر.؛ منصوری، ط.؛ فیضی، ک.؛ اخگر، ب. (1395). کشف تقلب در تراکنش‏های کارت‏های بانکی با استفاده از پردازش موازی ناهنجاری در بزرگ‌داده. فصلنامه مدیریت فناوری اطلاعات، 8(3)، 477-498

نمونۀ مقاله انگلیسی

(کردلا و ایناکا، 2010)

Cordella, A. &Iannacci, F. (2010). Information systems in the public sector: The e-Government enactment framework. Journal of Strategic Information Systems, 19 (4): 52–66.

 

 


2320
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .


تلفن ثابت

02635741076

09034375143

نمابر

02635742011

ایمیل

 

infokpnu@pnu.ac.ir

آدرس

استان البرز- رجایی شهر-بلوار موذن-انتهای بلوار شهید کمالی دهقان -دانشگاه پیام نور-مجتمع پژوهشی  امام رضا(ع)-طبقه ی دوم-دبیر خانه ی دایمی پژوهش

کد پستی: 3149968143

روز شمار
تا روز برگزاری همایش : پایان یافت



تا پایان ثبت نام در همایش: پایان یافت



تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت


سامانه مدیریت همایش های دانشگاه پیام نور